Zormati

Cases

I tæt samarbejde udvikler vi velfungerende løsninger

Velfungerende løsninger er et resultat af et velfungerende samarbejde

Hos Zormati skaber vi løsninger, der har til formål at løse et problem. Dette kan være et ønske om en ny hjemmeside med flere funktioner sammenlignet med den foregående, en hjemmeside med et booking- og betalingssystem eller noget helt trejde. Uanset hvilket behov vores kunder har, er det vores førsteprioritet at kommunikationen er på plads. Vi mener, at en af grundstenene for et velfungerende resultat skyldes god kommunikation.

Alle vores cases har én ting til formål og dette er god struktur og godt samarbejde. Vi laver forskellige løsninger til forskellige behov. Vi mener derfor ikke, at en løsning kan sammenlignes med en anden. Der bliver under udvikling af systemer lagt meget tid i vores kunders behov og ønsker. Hver løsning kræver sit eget tempo. Da alle behov ikke ens, vil udvikling af systemer også variere i tid.

Webshop, grafisk design og markedsføring

G&M STOF & TEKSTILER

G&M havde et brændende ønske om ikke blot at få udviklet en webshop, men et samlepunkt for garn, metervarer og gør-det-selv entusiaster. Efter udvikling af webshoppen samt grafisk design af forskellige materialer, blev dette ønske opfyldt. G&M er i dag store inden for sit felt og er fortsat i vækst. 

En af nøglefaktorerne for G&M’s vækst skyldes stor fokus på webshoppens UX-design. Det har været vigtigt, at designe webshoppen, så kunder har en god brugeroplevelse, når de besøger siden. Udover god brugeroplevelse, har der også være fokus på godt indhold i form af SEO. Her har billeder og content medført, at virksomhedens SEO har fungeret godt.

Hjemmeside, logo, booking- og betalingssystem

Bright Wash

Bright Wash plejer og vasker biler for både private og erhverv. Virksomheden har fokus på, at tilbyde sine kunder en komplet rensning af bilen både indvendigt og udvendigt. Bright Wash havde tidligere en hjemmeside, der havde forskellige problemer såsom grafisk udseende og ringe brugeroplevelse.

I tæt samarbejde udviklede vi en komplet løsning med stor fokus på at skabe en identitet. Der er blevet udviklet et logo, hjemmeside, booking- og betalingssystem, som har til opgave at lette presset fra medarbejderne. Booking- og betalingssystem har mindsket modtagelse af e-mails og telefonopkald, da dette fremadrettet kan klares gennem de nye funktioner på hjemmesiden. 

Alt i alt har Bright Wash’s nye hjemmeside formået at give virksomheden et bedre image, mindsket spildtid, øget produktiviteten og kundetilfredsheden.

Hjemmeside og markedsføring

NOVUM-NORDIC APS

Novum-Nordic ApS er en multiservice virksomhed, der tilbyder rengøring, vikarløsninger, skadeservice og nedrivning. Novum-Nordic ApS havde tidligere ingen hjemmeside eller digital tilstedeværelse. I tæt dialog med virksomheden blev der udviklet en hjemmeside, med fokus på at skabe flere leads og opgaver. 

Udover en hjemmeside med beskrivelser af de forskellige løsninger Novum-Nordic ApS kan tilbyde, blev der også lagt fokus på oprettelse af en Facebook side. Novum-Nordic ApS har i dag grundet udvikling af det nye system og fokus på sociale medier, fået flere opgaver og et forbedret digital image. 

Webshop og markedsføring

COSMEVERS

Cosmevers er et kosmetisk univers, hvor du som kunde kan finde alt fra frisørartikler, barberudstyr, personlig pleje, inventar & listen fortsætter. Cosmevers er etableret  i 2020, hvor der siden er solgt produkter og maskiner, til både privat & erhverv. Virksomheden ønskede at øge deres synlighed og vækst gennem digitalisering. Gennem tæt samarbejde er der udviklet en professionel webshop med fokus på brugervenlighed og øget salg.

Følgende udtagelse fra Jwana fra Cosmevers: “Vi som en mindre virksomhed, har været yderst tilfredse med det samarbejde vi har indgået med Zormati. Det hele har været nemt og lige til. Og hjælpen er der altid, hvis nu man skulle være i tvivl eller have tekniske problemer.”