Zormati

Hjemmeside

Professionel hjemmeside

Øg konverteringer med en professionel hjemmeside

Hos Zormati er vi eksperter i at designe og udvikle flotte hjemmesider til ethvert behov. Hvis du mangler en flot og professionel hjemmeside, hjælper vi dig trygt i gang. Gennem tæt dialog i hele processen udvikler vi en skræddersyet og unik hjemmeside til lige præcis jeres ønsker og behov. 

Hvorfor vælge os?

Responsiv platform

Vi ved, hvor vigtigt det er for dine kunder, at besøgene kan se din side professionelt på mobil og tablet såvel som på computeren. I denne sammenhæng er både design og funktionalitet to altafgørende faktorer. Vi er specialiseret i at udvikle et indbydende, kreativt og motiverende image af din virksomhed.

Stærk samarbejde

Den perfekte og stærke løsning bliver altid skabt gennem effektiv kommunikation og løbende sparring mellem din virksomhed og vores designteam. Vi inddrager dig igennem hele processen – fra ide til færdig hjemmeside. Vil vil med din feedback skabe den bedste løsning for dig. 

En komplet løsning

Inden udvikling af din hjemmeside påbegyndes, vil vi gennemgå alle vigtige elementer og uanset dit behov, har vi en løsning til dig. Vi sikrer, at din hjemmeside lever op til alle tekniske krav i forhold til funktioner og brugervenlighed med mulighed for udvidelser.

Skræddersyet hjemmeside

I tæt samarbejde med dig, skaber vi en unik online identitet. Din virksomhed vil blive mere synlig, professionel og servicen vil blive forbedret. Vi skaber sammen et indbydende, kreativt og motiverende image af din virksomhed. Ønsker du i fremtiden at udvide din hjemmeside med en webshop eller andre funktioner, vil dette også være muligt. Sikkerheden på nettet er vigtigt – vi hjælper dig derfor med at sikre dine kunders data, så de ikke havner i de forkertes hænder.

Vi hjælper dig godt i gang gennem fire enkle steps

1_1.

Indledende samtale

Vi vil meget gerne høre om jeres virksomhed. Det er vigtigt for os, at høre jeres behov, så vi derefter kan komme med nogle løsningsforslag.

22.

Påbegyndelse

Vi vil i løbende dialog med jer og på baggrund af den indledende samtale påbegynde projektet.

33.

Rettelser og feedback

En prototype fremvises og der vil herefter være mulighed for rettelser.

44.

Lancering

Så snart alt er som det skal være, vil projektet blive lanceret. Der vil herefter, hvis aftalt, fortages løbende vedligeholdelse.