Zormati

Webshop

Professionel e-handelsløsning

Vi skaber webshop løsninger, der skaber øget salg

Drømmer du om at sælge varer eller services online? Så er det nok en webshop løsning, du har brug for. Med en professionel webshop løsning udviklet i tæt samarbejde med dig og Zormati, kan du være sikker på at få en rigtig god start. Vi har stor fokus på at øge din indtjening samtidig med at dit brand får mere synlighed. Har du allerede en webshop, men ønsker du, at vi skal hjælpe dig med at skalere den, så er dette også en mulighed.

G&M har succes online

Flere køb en nogensinde

Virksomheden har opnået 18 gange flere ordre pr. mdr. sammenlignet med samme periode sidste år.

213% vækst på et år

G&M vækstede 213% i oms. sammenlignet med sidste år. Markedsføring og bedre brugeroplevelser har været hovedårsagen til væksten.

NemmerE regnskab

G&M har via en tilkobling til Dinero effektiviseret faktura og automatiseret en stor del af deres tid brug på regnskab

Mere pålidelig data

G&M er i dag mere bevidst om deres målgruppe, hvad der fungerer og ikke fungerer på shoppen. Alt dette pga. øget fokus på indsamling af data.

Skal vi overtage driften og
vedligeholdelsen af din nuværende webshop?

Har du allerede en webshop, der fungerer som den skal? Eller har den brug for en opgradering? Vi vil meget gerne hjælpe dig, med at få din webshop til at performe bedre. Ofte når en webshop ikke skaber nok konverteringer i form af salg eller leads, kan dette skyldes, at webshoppens design ikke er optimeret. Med vores mange års erfaring inden for udvikling af forskellige løsninger, kan vi derfor hjælpe dig med at vedligeholde eller skalere din forretning online. 

Vi hjælper dig godt i gang gennem fire enkle steps

1_1.

Indledende samtale

Vi vil meget gerne høre om jeres virksomhed. Det er vigtigt for os, at høre jeres behov, så vi derefter kan komme med nogle løsningsforslag.

22.

Påbegyndelse

Vi vil i løbende dialog med jer og på baggrund af den indledende samtale påbegynde projektet.

33.

Rettelser og feedback

En prototype fremvises og der vil herefter være mulighed for rettelser.

44.

Lancering

Så snart alt er som det skal være, vil projektet blive lanceret. Der vil herefter, hvis aftalt, fortages løbende vedligeholdelse.